23 Aralık 2007 Pazar

Başlarken


Adettendir bi başlangıç mesajı yazmak gerekir.En zoru da ilk mesajdır zaten her zaman için.. Birgün sıkılıp bırakmam umarım diyerek bu güzel blog'a hepimiz hoşgeldik.

Bilmemkaç yıllık genc yaşantımızda her insanın mutlaka vazgeçemediği birşeyler vardır, 15 yaşından sonra oluşmaya başlayan vazgeçilmezler ilerleyen yaşlarda giderek kendilerini kabul ettiriyorlar, ilerki ömrümüze şimdiden bir ışık tutuyorlar.. :)

Tombul şişe işte böyle birşey... Büyüdüğümüz şehrin, üniversiteye gelene kadar yaptıklarımızın en güzel anlatım biçimi aslında... Anadolunun küçük bir kasabasında okul köşelerinde karanlık olan her noktada bir cuma bir de cumartesi geceleri 1-2 şişe açmak sohbeti renklendirmek bizim için aslında bir alternatifsizlik ama zaman geçtikçe vazgeçilmezlik oldu.

Birde Lacivert var tabi..Lacivert ordusunun çıkış yeri Fenerbahce'nin asil rengi... Bu blog Fenerbahce,tombul şişe kısacası aşk ve zevk ekseninde dönecek...

Neyse bu boş ve gereksiz açılış yazısından dolayı kendimi kutluyorum, okuduğunuz için sizleri de takdir ediyorum, sonraki mesajlarda bu kadar boşluklar oluşmaz umarım =)

Hiç yorum yok: