18 Mayıs 2009 Pazartesi

Zafer Direnen GFB'nin Oldu...

Bir sezon boyunca pek çok engellemelere haksız cezalara, bizi bitirmeye çalışanlara inat, bize ve Fenerbahçe tribünlerine saldırıldıkça birara duran, daha sıkı ve omuz omuza veren Fenerbahçe tribüncüleri bütün zorlamalara ve müdahalelere rest çekerek direnişinie devam etmiş ve sonunda zaferini kazanmıştır.

Bu zafer Sefa Abimiz başta olmak üzere bu zor günlerde abilerimizi ve grubu yanlız bırakmadan mücadele eden deplasmanlara kendi imkanlarıyla zor şartlarda giderek Fenerbahçe tribünlerinin bitilemeyeceğini dosta düşmana ilan eden bütün GFB üyeleri ve abimizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kfy üyelerinin ve bizimle beraber tribün mücadelesini yaşatan irili ufaklı tribün gruplarımız ile münferit Fenerbahçe tribüncülerinindir.

Maraton üst tribünüyle ilgili alınan bu karar bizler için umut olmuştur. Artık bizim dik duruşumuzdan mıdır yoksa gönlümüzün alınmak istenmesinden midir bilinmez ama yönetimin bu kararını olumlu karşılıyor,teşekkür borcumuzu o tribünleri tamamen doldurarak ödeyeceğimizi söylüyoruz.

İnşallah haksız cezalar da kalkar ve Fenerbahçe tribünleriyle olan davasını sona erdirir sayın başkan.

Hepimiz için Hayırlı olsun. Şimdi üzerimize düşen o tribünleri doldurmaktır. Herkes elinden geleni yapsın ve kombinelerimizi alalım.

Bu davada Sefa abimizi ve bizleri yanlız bırakmayan her kim ise onlara teşekkürler. Allah yolumuzu açık etsin.

UNIGFB
www.unigfb.org

Hiç yorum yok: