7 Eylül 2008 Pazar

Cebimdeki son 15 Lira

Sayın başkanımız ile Genç Fenerbahçeliler grubumuz arasında yaşanılan sıkıntıları hepimiz biliyoruz, takip ettik. İnanılamayacak sebeplerle abilerimizin aldığı cezalara şahit olduk. Maratondan çıkmama mücadelesinde abilerimize her türlü desteği vermeye çalıştık.

Bu süreçte bizi en çok üzen ise klübe yollanan fakslardı. bu fakslara karşı UNIGFB olarak bizzat benim yazımla bir bildiri yayınladık. Bunları yaparken insanlara GFB ve UNIGFB duruşunu elimizden geldiğince aktarmaya çalıştık. Aynı süreçte antuda yazılanlar her birimizin kalbinde derin yaralar açtı. Öyle bir noktaya geldik ki, ''ah ulan biz bunlarla mı omuz omuza yapıcaz'' dediğimiz zamanlar oldu.

Bir beyfendi klübe bizi şikayet ederken 'bunların cebinde 15 lira yok nasıl kombine alıyorlar demiş' cebimizde o kişi satın alacak kadar paramız var şükür. Ruhunu satsa 3-5 lira etmeyecek adamlar ceplerine 100lira koyunca kendilerini birşey zannediyorlar ama durum farklı, biz işin parasında değiliz. 15 liramız olsaydı cebimizde biz yine Fenerbahçe maçlarına giderdik, seni satın alacak kadar paramız var ama biz yine paramızı bu renklere harcıyoruz.

Anlayana

Hiç yorum yok: