13 Ocak 2008 Pazar

2. Devre Hakkında

Arkadaşlar hep beraber güzel bir şekilde kapattığımız ilk devreden sonra yeni katılımlarla ikinci devreye bugün giriyoruz. Bu devrede deplasman ağırlıklı maçlar var ve özellikle mart ayından itibaren başta sevilla deplasmanı olmak üzere galatasaray,beşiktaş,trabzon ve birkaç anadolu deplasmanıyla bu devre Genc Fenerbahceliler ismine katkımızı yapmayı devam ettireceğiz.

Çıkması planlanan ürünlerden gelecek gelirlerle kareografi şovlarına yeniden dönülecek ve Genc Fenerbahceliler'in üniversite oluşumu Genç Fenerbahceliler ismine üzerine düşen katkı neyse yapacaktır. İlk devrede olduğu gibi bu devrede de maçlara kalabalık katılımlarla gitmemiz gerekmektedir ve düzenlenen her organizasyonda üye üniversitelerimizin bütün desteğini bekliyoruz...

ÜNIGFB üyesi üniversitelerde oluşum ve yapılanma çalışmalarına hız verilmesi ve 2008-2009 sezonu için ön hazırlıklara başlanması gerekmektedir. Ayrıca üniversitenizin bulunduğu ilin çevresindeki futbol-basketbol-voleybol maçlarına pankartlarınızla katılmanız gerekmektedir. Bunun için ise bir otokontrol yapacağız ve üye üniversitelerimizin aktivitelerini sürekli olarak takip edeceğiz.(bu dönem sticker,sprey vb. aktiviteleriyle okullarınızda ve bulunduğunuz illerde kendi reklamınızı yaparak sizden haberi olmayan Fenerbahceli kardeşlerimizi de gruba katın, mail grubu vb. şeylerle internet üzerinden kendi içinizdeki haberleşme ağını kuvvetlendirin)

Üniversitelerdeki Genç Fenerbahceliler varlığını arttırmak abilerimizin bize vermiş oldukları desteğe olan mutlak borcumuzdur. Bu sezon kapandığında içimiz rahat olsun ve üzerimize düşeni yapmış olalım.

Yeni devre hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Genc Fenerbahceliler-Uni

UNIGFB YK

Hiç yorum yok: